Dillon Francis i Nicky Romero predvode novi val imena za Ultra Europe
4. ožujka 2020.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Dillon Francis i Nicky Romero predvode novi val imena za Ultra Europe

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival na svijetu, festival ULTRA Europe, svoje će brojne obožavatelje danas posebno razveseliti! Imena glazbenih zvijezda koja će nastupiti na osmom izdanju festivala, od 10. do 12. srpnja na stadionu Park Mladeži u Splitu, najavljuju se mjesecima unaprijed po fazama, a upravo je otkriveno novih sedam imena koja će se pridružiti velikom broju već najavljenih izvođača.

Above & Beyond, Dash Berlin, Dillon Francis, Joseph Capriati, Krewella, Oliver Heldens i Nicky Romero zvijezde su koje će nastupiti uživo u Splitu pred desecima tisuća svojih fanova iz cijelog svijeta, na jednoj od dvije najveće festivalske pozornice, a prema najavama organizatora, do otkrivanja novih imena, neće se morati dugo čekati.

Zbog svog kultnog statusa i na traženje velikog broja fanova, plesna arena RESISTANCE ove će godine osvanuti u dosad najvećem izdanju, a već najavljenima Adamu Beyeru, Anni, Charlotte De Witte, Maceu Plex i Marcu Caroli, pridružuje se i Joseph Capriati. Ovaj mladi talijanski DJ i producent prepoznatljiv je po emotivnom techno zvuku, izveden s posebnom preciznošću, šarmom te zaraznom energijom koja je postala jedan od aduta globalne klupske i festivalske scene.

Kao drugo najveće događanje u Ultra Worldwide obitelji, ULTRA Europe najavljuje novi susret s više od 160.000 obožavatelja od 9. do 15. srpnja 2020. godine u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. Ulaznice za tri dana ULTRA Music festivala na splitskom stadionu Park Mladeži već su u prodaji, a tu su i ulaznice RESISTANCE Croatia koje posjetiteljima omogućuju uživanje u čak šest dana glazbe koja se krije iza ovog glazbenog brenda. Potpuno ULTRA iskustvo koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i deset jedinstvenih party stanica, omogućuju ulaznice Destination ULTRA Europe, a osim na tri festivalska dana u Splitu, vode i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač Regatta, ULTRA Beach Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis. Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja omogućena je kupnja grupnih ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Organizatori su najavili i mogućnost otplate u ratama.

Ulaznice su u prodaji!

Foto: Josip Svalina