Legendarna Jabuka u house izdanju uz Imogen i Felvera
12. ožujka 2020.
Music Box (8811 Članci)
Podijeli

Legendarna Jabuka u house izdanju uz Imogen i Felvera

Imogen Label Night prvi put u klubu na Jabukovcu uz novi stejdž i ozvučenje. Gost Antonija Zuze i Ilije Rudmana ovog petka 13. je Felver.

Pedeset i dvije su joj godine, a ova dobrodržeća dama još prati moderne trendove. GK Jabuka se otvara i ljubiteljima house glazbe ugošćujući po prvi put Imogen Label Night. Osnivači Imogen Recordingsa Antonio Zuza i Ilija Rudman odlučili su jednu od svojih popularnih večeri održati u kultnom klubu na Jabukovcu, a za ovu priliku kao pojačanje pozvali su starog prijatelja Jabuke – Felvera.

Jedan od posljednjih romantičara na sceni, Marijan Felver istaknut će kako ga se ne može definirati bez glazbe koju smatra sjajnim medijem za razmjenu energije i povezivanje s ljudima. U pauzi između dva Stereotipa, razmjenjuje energiju na učestalim nastupima diljem zemlje, a nerijetko u raznim izdanjima svira i u Jabuci.

Ondje će se idućeg petka 13. povezati sa Zuzom i Rudmanom uoči njihovog premijernog ukazivanja na Jabukovcu. Živahni dvojac, udružen odnedavno u Imogen Soundsystem, sprema nekoliko singleova u zajedničkoj produkciji, koji bi trebali izaći na ljeto.  Istodobno, pripremaju i nova izdanja na Imogen Recordingsu, među njima i ponovnu suradnju sa slavnim Brand New Heaviesima.

Iskusni trojac, već provjeren u zajedničkim nastupima, zapljusnut će tako najnovijim house zvucima Jabuku koja će za ovu prigodu biti osvježena već dobro poznatim Imogenovim zvučnim sustavom te novouređenim stejdžom. Ovaj petak 13. bit će sretan za posjetitelje Jabuke.