Legendarna grupa Alisa najavila novi album i proslavu 35 godina rada
24. ožujka 2020.
Music Box (7450 Članci)
Podijeli

Legendarna grupa Alisa najavila novi album i proslavu 35 godina rada

“Grupa Alisa je u ovim teškim trenucima uz svoj narod. Pozivamo sve građane da ostanu kod kuće i da se čuvaju ovog užasnog virusa. Nadamo se da će sve ovo uskoro biti iza nas, da ćemo pokazati solidarnost i pobijediti.”, poručuje iz grupe Alisa.

“Dat će Bog da prođu ove nedaće i da ovu godinu završavamo i lijepim stvarima, velikim koncertom u Beogradu, koji bi obilježio 35-u godišnjicu rada naše grupe.”, izjavio je bubnjar grupe Peđa Cvetković.

Beogradski bend Alisa, nastao davne 1984. godine, promocijom drugog singla i spota “Blago onom ko te ne sanja” najavljuje novi album, u izdanju PGP RTS-a, koji će objaviti na jesen 2020. godine. Glazbu i aranžman napisao je Miroslav Živanović-Pile, a autor teksta je Radovan Dabanović.

Spot za pjesmu radila je produkcija „Solution”, koja je također zaslužna i za spot pejsme “Pijane noći”. “Želimo se zahvaliti našim talentiranim glumcima, Isidori Građanin i Radi Maričiću, koji su svojom glumom doprinijeli da ovaj spot bude na visokoj razini”, navodi pjevač grupe Alisa, Miroslav Živanović-Pile.

Pjesma je snimana u studiju “Sky”, a produkciju potpisuje Vladimir Negovanović. Ovo je njihova stara pjesma koju su sada iznijeli u novom aranžmanu. Na novom albumu će osim novih biti i stare pjesme kao što su “Sanja”, “Kesteni”, “Posle devet godina”, “Skidam košulju da legnem”, “Da li si čula pesmu umornih slavuja”, “Sećanja”, itd.