Klapa Cambi obradila pjesmu “The Show Must Go On”
17. rujna 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Klapa Cambi obradila pjesmu “The Show Must Go On”

Klapa Cambi iz Splita upravo je objavila  video uradak, obradu pjesme „THE SHOW MUST GO ON“ grupe Queen kao početak novog projekta  – obrade svjetskih hitova.

Autori videa su Vojan Koceić („PILOT STUDIO“), a autor obrade pjesme je član klape Joško Tranfić. Iza klape je uspješna  koncertna godina. Održano je mnogo izvrsnih nastupa među kojima ističemo: više od 10.000,00 ljudi ispunilo je Peristil i  sve pristupne ulice do Peristila na kom se koncert klape održavao, koncert na Tvrđavi  Sv. Mihovil Šibeniku, tradicionalni  koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu Split čiji cjelokupni prihod uvijek bude doniran u korist KBC Split, prednovogodišnji u Dvorani hotela Royal, Opatija. Nakon više od 10 godina rasprodana je dvorana SC Gripe u Splitu, upravo samostalnim koncertom klape Cambi, a 14.6. 2017. klapa je održala samostalni koncert u zagrebačkoj Šalati.

Novim projektom, klapa se želi afirmirat ina  stranom glazbenom tržištu te je u tom cilju potpisala  ugovor sa njemačkom agencijom, istaknutom na svjetskoj glazbenoj sceni, a  koja će ovaj i sve buduće  glazbene video uratke promovirati na mnogim  relevantnim internetskim kanalima.