Pocket palma Drop of Comfort sessionom tješe obožavatelje u doba izolacije
29. ožujka 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Pocket palma Drop of Comfort sessionom tješe obožavatelje u doba izolacije

Fotograf i snimatelj Benjamin Strike i Luka Vidović – glazbenik iz synthwave dua pocket palma u izolaciji započinju novi audiovizualni projekt Drop of Comfort Sessions.

Kroz ovaj će kanal Benjamin i Luka nekoliko puta tjedno svima u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu pružati kapljicu utjehe putem glazbenih sessiona.

Cijelu ovu priču otvorili su izvođenjem pjesme sjećanja pocket palme. Već je u prvom videu vidljiva toplina kojom odišu i vizualna i audio dimenzija – puno toplih boja u kućnoj atmosferi s umirujućim zvukom kiše u pozadini i Lukinim moćnim, ali i nježnim, utješnim vokalom.

Nakon Lukine pocket palme uslijedio je cover Harryja Stylesa – Falling. Uključujući i malo zvuka minimalne elektronike u pozadinu ove izvedbe, Drop of Comfort sessions otvara vrata raznim novim stilovima i izvođačima. Možemo samo zamisliti kakve nas sve obrade domaćih i stranih autora očekuju. Drop of Comfort je definitivno projekt koji će vam bez sumnje uljepšati svaki nadolazeći usamljeni dan u izolaciji.