Slovenski StellarBeat Music Festival pruža vam virtualny party uz Davida Moralesa, Feddea Le Granda, Mahmuta Orhana…
16. travnja 2020.
Music Box (8217 Članci)
Podijeli

Slovenski StellarBeat Music Festival pruža vam virtualny party uz Davida Moralesa, Feddea Le Granda, Mahmuta Orhana…

U trenutnom razdoblju smo distancirani od naših prijatelja, stoga nam je potrebno malo ohrabrenja.

Organizatori StellarBeat Music Festivala, najvećeg elektroničkog festivala u Sloveniji, odlučili su vas odvesti na trodnevni virtualni festival. Svoju odličnu glazbu će podijeliti čak 12 vrhunskih DJ-eva iz 10 država, među njima su Fedde Le Grand, Claptone, David Morales i Fernanda Martins. Besplatan virtualni festival možete gledati UŽIVO na Facebook platformi i to već 17., 18. i 19. travnja.

Virtualnoj misiji se pridružuje svjetska zvijezda Fedde Le Grand, za sve čari večeri će se pobrinuti house majstor Claptone, a vraćaju se Burak Yeter i Mahmut Orhan koji su se na prošlom StellarBeat festivalu čak i po kiši pobrinuli za vrhunsku atmosferu. Gore navedenim se pridružuje i stari mačak elektronske glazbene scene, dobitnik grammy-ja i legendarni DJ David Morales te Paolo Barbato. Techno večer će voditi Fernanda Martins i Mladen Tomic, a kao jedini predstavnik slovenske elektronske scene ovoj virtualnoj pustolovini pridružiti će se AFEKT Music. Na virtualnom festivalu će se predstaviti i berlinski duo VIZE koji niže hit za hitom te techno zvijezde Nusha i jedna od poznatijih ženskih DJ-ica – Miss Monique

Virtualni festival je jedan od najvećih online glazbenih projekata u Sloveniji, a pridružili su mu se brojni partneri koji su se pronašli u pozitivnoj poruci projekta.

Live stream prijenos koji će za sve ljubitelje biti potpuno besplatan možete pratiti na Facebook profilu @StellarBeatMusicFestival i na profilima partnera prijenosa.

RASPORED:
PETAK
19.00 / 07PM CET    Mladen Tomic
20.00 / 08PM CET    Miss Monique
21.00 / 09PM CET     Nusha
22.00 / 10PM CET     Fernanda Martins

SUBOTA
19.00 / 07PM CET    Paolo Barbato
20.00 / 08PM CET    David Morales
21.00 / 09PM CET     Claptone
22.00 / 10PM CET     AFEKT Music

NEDJELJA
19.00 / 07PM CET    VIZE
20.00 / 08PM CET    Burak Yeter
21.00 / 09PM CET     Fedde Le Grand
22.00 / 10PM CET     Mahmut Orhan

Foto: StellarBeat Music Festival