Jessica iz Dublina pokazala javnosti svoju “Gadnu naviku”
19. travnja 2020.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Jessica iz Dublina pokazala javnosti svoju “Gadnu naviku”

“Gadna navika” nova je pjesma mlade pjevačice Jessice koja se trenutno nalazi u Dublinu u Irskoj, ali njezin kreativni proces ne staje.

U dosad objavljenim singlovima Jessica je već ostvarila suradnje s renomiranim imenima glazbene scene poput Ivana Dečaka iz grupe Vatra, poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, zagrebačkim reperom Matejem Dučkićem Suicidalom te mladim YouTuberom Lay Z-em, a vjeran suradnik od njezinih glazbenih početaka je i poznati producent Silvio Pasarić (SIPA Studio) koji je ujedno autor glazbe, teksta, aranžmana i produkcije nove pjesme “Gadna navika” koja je napisana u ladici čekala nekoliko godina dok je nije čula Jessica prilikom snimanja u njegovom studiju.

“Jako mi je drago da će ljudi napokon čuti ovu pjesmu, ja sam je čula prije tri godine po prvi puta i potpuno sam se zaljubila u  nju na prvo slušanje – pjesma je vesela, zabavna, baš ono što nam sada svima treba. Čula sam je jednom kod Silvija kad sam snimala jednu drugu pjesmu i nisam je mogla izbaciti iz glave, tako da sam znala odmah da će mi prirasti srcu. Silvija sam nazvala dan nakon i pitala ga ‘’Kad si slobodan? Kad mogu doći u studio? Uvijek kad dođem u SIPA studio osjećam se kao da sam doma, a svaka suradnja s njim je opuštena i neforsirana, a to se najbolje čuje i u pjesmama na kojima zajedno radimo”poručila je Jessica iz Dublina gdje trenutno studira na Pulse Collegeu audio i muzičku tehnologiju, a gdje su i brojni poznati glazbenici poput U2, Rolling Stonesa, Kylie Minoque, Eda Sheerana i brojni drugi snimili svoje albume.

Pjesmu “Gadna navika” ekranizirao je mladi fotograf i redatelj Vito Hordov. Spot je snimljen na Brižićevim Dvorima i Školiću u Preku na otoku Ugljanju, a nošnje koje plesačice nose u spotu su tradicionalne otočke nošnje Velog Iža. Koreografiju potpisuje Anja Smoljan, a kreativni tim koji je zajedno radio na spotu su Jessica, Vito Hordov, Eva Buczyinski i Sven Biličić. U spotu su glumile Helena Hordov Melania Miodrag Dubravka Kunić Erika Steffen Nataša Jerićević Branka Mihatov – Hordov. Kameru potpisuju Eva Buczynski i Vito Hordov, a montažu Sven Biličić.

Foto: Julius Kloepping