Roger Waters završio priču o ponovnom okupljanju Pink Floyda: “To bi bilo jebeno užasno”
20. travnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Roger Waters završio priču o ponovnom okupljanju Pink Floyda: “To bi bilo jebeno užasno”

Roger Waters je u nedavnom intervjuu za Rolling Stone magazin govorio o tome bi li ikada došlo do ponovnog okupljanja Pink Floyda te u kakvim je odnosima s ostatkom živućih članova.

Brianu Hiattu iz Rolling Stonea rekao je kako je propao pokušaj nedavnog mirenja preostalih članova benda, odnosno Rogera Watersa, Nicka Masona i Davida Gilmoura.

“Napisao sam nekakav plan zato što smo donekle htjeli – u stvari ne želim pričati o tome – ali moj plan nije urodio plodom”, rekao je Roger i dodao kako plan nije niti bio ambiciozan.

“Ovo je samo bilo tipa – možemo li objaviti remasteriranu vinilnu verziju albuma ‘Animals’, a da ne pretvorimo sve u Treći svjetski rat? Zar ne bi to bilo lijepo? Čak sam predložio da idemo demokratskim putem. Rekao sam – zašto jednostavno ne bi glasovali? Samo smo nas trojica. Ne, ne, oni nisu niti to htjeli. Bog zna zašto. Ne sad baš da ima Boga – znate na što mislim?”, naglasio je.

Tako da je Roger Waters za sigurnošću rekao da neće biti reuniona Pink Floyda, koliko god to neki obožavatelji htjeli.

“Ne, to ne bi bilo lijepo. Bilo bi jebeno užasno. Naravno da bi imao drugačiji pogled na sve ako si obožavatelj tih dana Pink Floyda. Ali ja moram živjeti s tim. To je bio moj život. Ali, bi li mijenjao svoju slobodu za te okove? Nema jebene šanse.”, rekao je Waters.

Ipak u vremenima globalne pandemije koronavirusa možemo uživati u nekim blagodatima Pink Floyd ostavštine pa su na svojem YouTube kanalu počeli objavljivati seriju koncerata, a prvi je bio remasterirani i ponovno editirani koncert s turneje “Pulse”.

Foto: Nikola Knežević