Apple Music prestigao Spotify i stigao u Hrvatsku
21. travnja 2020.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Apple Music prestigao Spotify i stigao u Hrvatsku

Počevši s 21. danom mjeseca travnja Apple Music je dostupan u dodatne 52 države, odnosno ukupno je prisutan na 167 tržišta, što je duplo više od broja zemalja u kojima Spotify djeluje.

Spotify je trenutno u 79 država i očito da ih je Apple Music prestigao, barem što se Hrvatske tiče gdje je gigantski streaming servis najavio dolazak, ali za sada mu to očito ne ide od ruke.

Dakle, više usluga App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts i iCloud po novome je dostupno, što se tiče Europe, u Bosni i Hercegovini, Gruziji, na Kosovu, zatim u Crnoj Gori i Srbiji.

A Apple Music usluga s katalogom od 60 milijuna pjesama također je proširena i na Hrvatsku, Island i Sjevernu Makedoniju. Novi APple Music pretplatnici u 52 dodatne države mogu uživati u besplatnom šestomjesečnom korištenju. Cijena se kreće, ovisno o teritoriju, od 2,99 do 10.99 dolara mjesečno. U Hrvatskoj će takon besplatnih 6 mjeseci koštati 44,99 kuna mjesečno, a dostupan će biti i obiteljski paket (za 6 osoba) po cijeni od 69,99 kuna mjesečno.