Na Ultra Europe stižu Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack i Nina Kraviz
17. prosinca 2021.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Na Ultra Europe stižu Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack i Nina Kraviz

Ni manje od mjesec dana nije prošlo od najave da se festival ULTRA Europe napokon vraća u Split, a iz ove tvornice nevjerojatne zabave i jedinstvenog iskustva već stiže još jedna sjajna vijest!

Organizatori napokon mogu otkriti prvih dvanaest zvjezdanih imena koji će nastupiti na Parku Mladeži, od 8. do 10. srpnja 2022., a abecednim redom to izgleda ovako – Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici. Sudeći po najavljenim imenima, Hrvatska se sprema na još jedan pravi glazbeni spektakl, a kako bi osmo izdanje opravdalo sva očekivanja, organizatori najavljuju brojne produkcijske novitete i lineup koji će nadmašiti sve prethodne po kvaliteti i veličini. Svemu tome u prilog govori i podatak da su ulaznice faze TIER 1 rasprodane u rekordnom roku, a otišle su u više od 55 zemalja svijeta, čime festival potvrđuje status pravih glazbenih “Olimpijskih igara“.

Trenutnih TOP 10 zemalja prema broju prodanih ulaznica su Španjolska, Norveška, Hrvatska, Velika Britanija, SAD, Njemačka, Švedska, Nizozemska, Francuska i Kanada. U prodaju su puštene ulaznice faze TIER 2, a mogu se kupiti na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/ i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne GA ulaznice sada iznosi 149€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema i brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. Nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna te vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na jednu novu razinu. Ovo je samo početak razvoja Parka Mladeži u jedno od najprepoznatljivijih prostora za velika događanja u Hrvatskoj, kojih će u budućnosti sigurno biti još puno. Također, kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 te u koordinaciji s lokalnim vlastima.

Foto: Louis Van Baar