OneRepublic uoči koncerta u Sloveniji otkrili novu pjesmu “Better Days”
21. travnja 2020.
Music Box (7088 Članci)
Podijeli

OneRepublic uoči koncerta u Sloveniji otkrili novu pjesmu “Better Days”

OneRepublic je krajem ožujka objavio novu pjesmu “Better Days”, a dio prihoda od pjesme namijenili su ublažavanju učinaka nove pandemije koronavirusa.

Pjesmom “Better Day” OneRepublic žele poručiti publici da ostau kod svojih kuća dok čekamo bolje dane. Pjesmu su napisali i producirali Ryan Tedder, Brent Kutzle i John Nathaniel u suradnji s koproducentom Tylerom Spryjem. Singl će biti dio njihovog nadolazećeg albuma “Human” koji izlazi 8. svibnja! Prije toga, album su najavili sinlgovi “Rescue Me”, “Somebody To Love”, “Wanted” i “Didn’t I.”

Komentirajući rad na novoj pjesmi Ryan Tedder je rekao: “Neki od članova benda nesvjesno su bili u vezi sa zaraženom osobom od koronavirusa, tako da smo dva tjedna bili u karanteni u mom studiju u Los Angelesu. Morali smo napisati još dvije pjesme za novi album i jedna od njih bila je „Better Days“. Pišemo o stvarnim iskustvima koja nam se događaju. Ova je pjesma rezultat pisanja pjesme u doba krize “.

Bend je također pozvao  obožavatelje iz cijelog svijeta da rade na spotu za novu pjesmu, a potom su im poslali isječke kako provode svoje karantensko vrijeme.

OneRepublic u studenom trebali bi doći u Arenu Stožice u Ljubljani, a koncert je dio njihove velike turneje kojom će promovirati novi album. Ulaznice za koncert 9. studenog su u prodaji.