Najavljen rođendanski 10. Legacy Festival u Belgiji – iza vizualnog identiteta stoji hrvatski dizajner
14. prosinca 2022.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Najavljen rođendanski 10. Legacy Festival u Belgiji – iza vizualnog identiteta stoji hrvatski dizajner

Legacy Festival s godinama je postao jedna od najboljih party destinacija u Belgiji. Održava se tijekom ljeta na piktoresnoj plaži jezera i odmarališta Zilvermeer u Općini Mol koja se nalazi u Antwerpenu.

Publika može uživati u velikom broju elektroničkih žanrova koji se mogu čuti s nekoliko pozornica. Na ovom festivalu nastupaju renomirani DJ-i, a tako će biti i 2023. godine kada Legacy Festival slavi 10 godina. Još čekamo informacije o prvim izvođačima, ali navodno se očekuje i do 100 imena na nekoliko pozornica što bi trebalo privući oko 30 tisuća posjetitelja. Svi ti posjetitelji uživat će u miksu stilova, od urbane i retro do techno i progressive house glazbe. Na ovogodišnjem Legacy Festivalu nastupio je i hrvatski Cortex Thrill, a upravo Ivo T. Montina iz Cortex Thrilla, koji su pioniri elektroničke glazbe u Hrvatskoj, stoji iza novog vizuala Legacy Festivala.

“Kažu da čovjek nikad nije prestar da bi živio svoje snove. Eto i mene da to potvrdim. Dobio sam povjerenje za izradu vizualnog rješenja za 10. Legacy Festival u Belgiji. Spojile su se dvije moje ljubavi, elektronička glazba i grafički dizajn i to na europskoj razini. Trebalo je puno desetljeća iskustva i ustrajnosti da bi se otvorila ovakva prilika”, kaže Montina.

Ivo T. Montina, hrvatski dizajner, stoji iza vizuala Legacy Festivala

Legacy Festival održat će se u petak i subotu, 9. i 10. lipnja 2023. godine, a od 1. prosinca u prodaji su early bird ulaznice. Mogu se kupiti OVDJE.