Otkazan ovogodišnji INmusic festival!
24. travnja 2020.
Music Box (8384 Članci)
Podijeli

Otkazan ovogodišnji INmusic festival!

15. INmusic festival službeno je otkazan, tako da će sljedeće okupljanje na popularnom Jarunu biti tek sljedeće godine, od 18. do 25. lipnja.

“Sukladno odlukom Vlade Republike Hrvatske donesene 23. travnja 2020. godine kojom se definiraju daljnje epidemiološke mjere i ograničenja u svrhu zaštite stanovništva od širenja epidemije bolesti COVID-19, a koja uključuje i nužan nastavak zabrane održavanja javnih događaja i velikih okupljanja iznad 10 osoba, te slijedom odluka drugih europskih vlada o nastavku zabrana javnih okupljanja u narednim mjesecima diljem kontinenta, i službeno je postalo jasno da se 15. INmusic festival neće moći održati u najavljenom terminu. Iako smo očekivali ovakvu opravdanu odluku, teška srca prihvaćamo stvarnost u kojoj još neko vrijeme nećemo moći uživati u koncertima i festivalima, ali marljivo nastavljamo raditi na realizaciji 15. jubilarnog izdanja INmusic festivala u 2021. godini.”, javljaju organizatori.

Ulaznice kupljenje za INmusic festival #15 i prateći kamp ostaju važeće za 2021. godinu.

“U intenzivnoj smo komunikaciji sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima koji su svi izrazili želju da se njihovi planirani nastupi na INmusic festivalu #15 održe u sklopu novih datuma održavanja festivala u 2021. godini. Obzirom da je u pitanju iznimno zahtjevan proces pomicanja čitavih turneja koji zahtjeva složenu međunarodnu koordinaciju, izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumijevanje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe, a o čemu ćemo vas redovito izvještavati kako nove informacije budu pristizale.”, kažu iz INmusica te ništa ne spominju o mogućem povratu novca.

Foto: Antonio Kovačević