Norah Jones sve bliže novom albumu, a nova najava je pjesma “Tryin’ to Keep It Together”!
29. travnja 2020.
Music Box (8718 Članci)
Podijeli

Norah Jones sve bliže novom albumu, a nova najava je pjesma “Tryin’ to Keep It Together”!

Novi album Norah Jones nam je sve bliže i bliže. Kako vrijeme odmiče, Norah predstavlja sve više pjesama s novog izdanja i daje nam uvid u to kako će sve zvučati u cjelini. Tako je predstavljena i nova pjesma “Tryin’ to Keep It Together”.

Norah Jones je veoma glazbeno aktivna i sve češće predstavlja novi materijal. Tako od danas možemo slušati najnoviji singl “Tryin’ To Keep It Together” koji će se naći kao bonus pjesma na novom albumu “Pick Me Up Off The Floor”. Iako je njen novi album trebao biti predstavljen 8. svibnja, predstavljanje albuma pomaknuto je na 12. lipnja zbog globalne pandemije koronavirusa.

Norah Jones je odnedavno, osim glazbe, po prvi put u životu počela pisati i poeziju. Nakon što je neko vrijeme pisala, čak sedam njenih pjesama našlo je svoje mjesto i na nadolazećem albumu. “Prijateljica me pobliže upoznala s poezijom. Ona piše poeziju, a dala mi je i knjige poezije koje sam čitala djeci prije spavanja.” komentirala je Jones. Nakon što je krenula pisati poeziju, počela je svoje poetske uratke prilagođavati za one glazbene te tako došla do svojih novih pjesama.

Norah Jones je svjetskoj publici zanimljiva već od svojeg prvog izdanja. Njen debitantski album “Come Away With Me” do danas je prodan u više od 11 milijuna primjeraka, a automatski joj je pomogao da ostvari zvjezdani status. Njenu karijeru obilježili su brojni uspjesi i turneje uz konstantno odobravanje glazbenih kritičara. Glazbenica je u travnju 2019. godine objavila „Begin Again“, kolekciju sedam singlova. Izdanju je prethodio studijski album naziva „Day Breaks“, koji je Norah objavila 2016. godine i njime debitirala na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice.

Foto: Clay Patrick McBride