Nova pjesma Lačnog Franza – glazbeni lijek sa uputstvom za upotrebu!
29. travnja 2020.
Music Box (11005 Članci)
Podijeli

Nova pjesma Lačnog Franza – glazbeni lijek sa uputstvom za upotrebu!

Pjesma “Naša kri ne bo nikoli bela” glazbeni je lijek protiv malodušja, koji u ovim teškim vremenima pandemije i prisilne samoizolacije podiže moral i pomaže nam u zadržavanju dostojanstva.

Pjesma je svečani gospel, žanr koji potječe iz glazbe tamnoputih američkih robova i, u rock verziji, skriva buntovne i borbene vitamine na krilima biološke činjenice Sanguis noster numquam albus erit.

Upute za upotrebu:

Pjesma ‘Naša krv nikada neće biti bijela’ sadrži znanstveno dokazanu biološku činjenicu (Sanguis noster numquam albus erit). To je klinički dokazano protuvampirsko evanđelje koje djeluje kao lijek za malodušnost i blagotvorno utječe na sve vitalne tjelesne funkcije.

Djelovanje:
Otklanja simptome depresije i nedostatka samopouzdanja. Podržava i jača imunološki sustav. Štiti mozak i kralježnicu od zaraze virusima šovinizma, nacionalizma, seksizma i fašizma.

Način korištenja:
Pjevajte je nekoliko puta dnevno, ovisno o vašem osjećaju i raspoloženju.

Kontraindikacije:
Ne izaziva štetne nuspojave kod zdravih osoba. Kod osoba s psihopatskim ili narcisoidnim poremećajima ličnosti, kod konvertita i megalomana, izaziva ekstremnu anksioznost ili napade nekontroliranog bijesa.