Ništa niti od Dimensionsa i Outlooka ovo ljeto!
30. travnja 2020.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Ništa niti od Dimensionsa i Outlooka ovo ljeto!

“Poštujući upute nadležnih institucija, teškog srca objavljujemo kako se Outlook i Dimensions festivali neće održati ovo ljeto.”, objavili su organizatori ova dva iznimno velika festivala.

Ova odluka je došla uslijed otkazivanja cijelog festivalskog programa u The Garden Resortu, a razlog je pandemija virusa COVID-19. Outlook i Dimensions festivali otkazani su za ovu godinu, a novi susret zakazan je za ljeto 2021. godine.

“Svi smo pomno promatrali situaciju tijekom proteklih tjedana, nadajući se da postoji šansa za povratak normalnom životu u srpnju. Ipak, postalo je jasno da će se mjere lokalnih vlada, zabrane međunarodnih putovanja i velikih okupljanja nastaviti u idućim mjesecima, zbog čega nemamo izbora nego donijeti ovu tešku odluku. Sigurnost i zdravlje naše zajednice, osoblja i gostiju shvaćamo jako ozbiljno i slijedit ćemo javno-zdravstvene upute za sprečavanje širenja svjetske pandemije.”  – obrazložili su iz The Garden.

Organizacija festivala u potpunosti podržava svaku odluku donesenu kako bi se izbjeglo dodatno širenje virusa i zahvalni su zdravstvenim organizacijama širom svijeta koje se bore za dobrobit svih nas. “Sigurnost naše publike i sigurnost svih koji sudjeluju u organizaciji događaja je naša glavna briga. Iako nažalost nismo u mogućnosti održati ovogodišnje izdanje, budite sigurni, vratit ćemo se.”, ističu.

Outlook festival će se tako održati od 29. srpnja do 2. kolovoza, a Dimensions festival od 12. do 16. kolovoza 2021. godine.

“Svjesni smo kako će sada biti puno gorućih pitanja, ali molimo sve kupce ulaznica za strpljenje u narednim tjednima dok se pregrupiramo i objedinimo sve potrebne informacije. Potom ćemo kontaktirati sve putem e-maila. Ako ste rezervirali smještaj putem The Gardena, njihov tim za smještaj će vam se uskoro javiti.”, naglasili su za kraj.

Foto: Dan Medhurst