The Killers potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!
20. svibnja 2020.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

The Killers potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!

Jedan od najvećih glazbenih sastava 21. stoljeća, The Killers, premijerno u Hrvatskoj nastupiti će u lipnju 2021. godine na INmusic festivalu #15!

The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock sastava koji ne zahtjeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, i dr. Uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledati ćemo i u Zagrebu u lipnju 2021. godine gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg šestog studijskog albuma ‘Imploding The Mirage’.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su za kupovinu. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 21. do 23. lipnja 2021. godine.

Organizacija INmusic festivala još jednom zahvaljuje brojnoj publici na velikoj podršci i razumijevanju u nastaloj izvanrednoj situaciji pandemije COVID-19 koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u lipnju ove godine te moli za strpljenje dok i ostala najavljena gostovanja na festivalu ne finaliziraju svoju odgodu turneja.