PREMIJERA: Dan mladosti kao stvoren za sjajnu pop baladu vječnog mladića Chosquea
25. svibnja 2020.
Music Box (6908 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Dan mladosti kao stvoren za sjajnu pop baladu vječnog mladića Chosquea

Lijepo je biti mlad, a još ljepše biti vječni mladić. Zvonimir Ćosić, umjetničkog imena Chosque, vjerojatno živi po onoj poznatoj – “ostat ću mlad, ovaj trenutak sad neka bude vječnost” Krešimira Blaževića i legendarnih The Animatora.

Nije ni čudo jer su obojica Brođani, glazbenici, kantautori, a Chosque ima sve predispozicije da u svojoj kasnoj mladosti započne jedno putovanje koje bi moglo itekako potrajati. A početak tog putovanja zove se “Samo dan” i početak je to suradnje s odličnim producentom Rejhanom Okanovićem kojeg između ostalog znamo po radu na prvom albumu kantautorice Lu Jakelić. Glazbu i tekst potpisuje Chosque, dok je crno–bijeli vizualni identitet radio More Magnets. Spot je režirao Rene Gallo na ideju Renate Lučić i Filipa Filkovića Philatza.

Nakon pjesme “Dalje i dalje” koju je Chosque predstavio prošle godine s bendom The Dudes, ovo je njegov prvi solo singl jedne emotivnije i osobnije priče koju tek treba ispričati. Ovo je samo početak, a s obzirom da je krenuo u svojim mladim godinama vjerujemo kako će mu i svaki sljedeći dan biti Dan mladosti.