#svježasrijeda: Louis The Child – duo koji osvaja dance/electronic ljestvice
27. svibnja 2020.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Louis The Child – duo koji osvaja dance/electronic ljestvice

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Louis The Child.

Louis The Child, producentski duo iz Chicaga koji čine Robby Hauldren i Freddy Kennet, sve je zapaženije ime među širom glazbenom publikom. Iako njihov debitantski album tek stiže, singlovima koje su već objavili ostvarili su impresivan uspjeh. Velik broj njihovih pjesama našao se na Billboard Hot Dance/Electronic ljestvicu, a dosadašnji rad osigurao im je i mjesto pri samom vrhu Billboard Next Big Sound ljestvice. Ovaj impresivan niz nastavljaju objavom dance-pop majstorije „Nobody Like You“, na kojoj im se pridružila pjevačica Vera Blue, dok je u pisanju teksta sudjelovao Martin Doherty (CHVRCHES).

„Beat za ‘Nobody Like You’ producirali smo godinu dana prije nego što smo napisali čitavu pjesmu. Poletnost koju smo na njoj postigli jako nas je podsjećala na synth-pop glazbu kakvu su CHVRCHES, Passion Pit i Naked and Famous stvarali na početku karijere. Martin (CHVRCHES) je sudjelovao u pisanju teksta, to je bilo super iskustvo. Vera Blue je razvalila vokale, njene harmonije nas uvijek iznova oduševe. Nadamo se da će ‘Nobody Like You“ slušateljima pružiti optimizam i sreću“, kažu američki glazbenici.

Louis The Child debitantski će album naziva „Here For Now“ objaviti 12. lipnja, a osim „Nobody Like You“, na njemu će se naći i pjesme „Little Things“ te „Every Color“, koja je nastala u suradnji s indie-pop miljenicima Foster The People. Singl „Little Things“ dospio je na Spotify ljestvicu najstreamanijih pjesama u SAD-u, a do danas je poslušan više od 10 milijuna puta.

#svježasrijeda playlista dostupna je za slušanje na linku: https://svjezasrijeda.lnk.to/playlista