U Močvaru sljedećeg tjedna dolaze britanski doom/stoner metalci Conan
3. studenoga 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

U Močvaru sljedećeg tjedna dolaze britanski doom/stoner metalci Conan

Močvara će u utorak ugostiti tri sjajna benda koje predvode Britanci Conan, a nastupit će i  Amerikanci Sixes i Un.

“Caveman battle doom”. Više nego dosta za opisati bend kao što je Conan. Bend je nastao 2006. godine u Liverpoolu i od tad su kroz razne izmjene u postavi do danas došli do tročlane doom/sludge/stoner mašinerije koja udarnim tempom osvaja svijet. Iza sebe imaju 4 full length albuma, te su potpisani na Napalm Records već od drugog izdanja, “Blood Eagle”.

Sixes proizvode agresivno depresivni sludge metal, dolaze iz Kalifornije i osnovani su tek prije 3 godine, u ne tak (barem ne još) davnoj 2016. godini. “Worship Amps not Gods”. Pametnom dosta.

UN je doom metal bend iz Seattlea i dobio je pohvale metal underground scene zbog svojeg drugog opusa “Sentiment” (objavljen 28. rujna 2018. preko Translation Loss Recordsa). Hvaljen od strane Decibel Magazina, Metal Injectiona, Revolver Magazina, Stereoguma i još mnogih drugih, “Sentiment” je stekao široko priznanje i postao najtraženije doom izdanje 2018 godine.

Koncert organiziraju Subsonic Events, a bit će održan u utorak, 5. studenog s početkom u 20 sati i 30 minuta. Upad je 80 kuna u pretprodaji, a na ulazu 100 kuna.