Brzopotezna ljubavna himna “Zanavek buš moja” novi singl grupe Ogenj
1. lipnja 2020.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Brzopotezna ljubavna himna “Zanavek buš moja” novi singl grupe Ogenj

Za drugi singl s novog albuma “Si kak jen” Ogenj su upravo odabrali pjesmu “Zanavek buš moja” koja je dobila i prigodni lyric video!

Riječ je o brzopoteznoj ljubavnoj himni koja drži punkersku stranu aktualnog izdanja “Si kak jen” koje ne prestaje oduševljavati kritiku i fanove.  “Zanavek buš moja” ili u prijevodu “Zauvijek ćeš biti moja” neizostavni je dio repertoara svih koncerata grupe Ogenj te je itekako poznata vjernim pratiocima benda, ali i onima koji Ogenj prate i slušaju u novije doba.

Poslušajte kako sada zvuči dotjerana, studijska verzija iskrene ljubavne pjesme “Zanavek buš moja” koja je sve samo ne balada te s kojom su Ogenj odlučili podići atmosferu i samopouzdanje s obzirom na “koronašku situaciju koja je odnijela danak” kako ističe frontman Tomislav Mihac Kovačic.

Pjesma “Zanavek buš moja” koja se isprva smjestila na prvom EP-u iz 2016. naslovljenom “Još je rano”, sada je dobila novo ruho. Naime, Tomo je doradio vokale, Denis i Borna su ulovili sav folk celtic punk groove, Filip je ‘narezao’ i nabrusio električne gitare, a Luka je sve začinio harmonikom, uz tamburicu kao dodatak koji obogaćuje cijelu priču uz vjernost kajkavskom izričaju.

Za aranžman pjesme zaduženi su Ogenj, produkciju i mix potpisuje Ante Prgin-Surka, dok iza lyric videa rađenog uz minimalističke intervencije i izbjegavanje tehnološki naprednih, ponekad komplicirajućih, softverskih rješenja, stoje Tomislav i Ana Mihac Kovačic.

“Nauči tekst, složi slagalicu i uživaj dalje! Ljubi!”, poručuje Tomislav Mihac Kovačic, autor glazbe i teksta pjesme “Zanavek buš moja”.

Foto: Marko Čordaš (Studio Jeka)