Zdravko Čolić u srpnju na Ljetnoj pozornici u Opatiji
6. lipnja 2020.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Zdravko Čolić u srpnju na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima Zdravko Čolić potvrdio je dolazak 18. srpnja na Ljetnu pozornicu u Opatiju.

Nakon što nas je ova cijela situacija potresla i zatvorila nas u domove na neko vrijeme, pravo je vrijeme za opuštanje na otvorenom nebu ljetne pozornice i uživanje u nekim od najljepših pjesmama glazbenika koji je zadužio regionalnu scenu svojim moćnim vokalom.

U prošloj je godini Zdravko Čolić čak šest puta rasprodao je beogradsku Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom. Publika diljem Hrvatske s nestrpljenjem iščekuje odličan koncert i vrhunsku zabavu, a poznavajući nastupe Zdravka Čolića, upravo je on pozitivna doza energije kojoj publici sada najviše treba i svjetlo na kraju tunela nakon cijele situacije koja nas je pogodila.

Na svojim prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala u glas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi druge.

Poznato je kako Zdravko Čolić osvaja srca svih generacija, a žene su posebno osjetljive na njegov šarm, stas i glas! Svaki njegov koncert bude rasprodan, a nije ni čudo kada se svaki put pobrine za odličnu atmosferu i još bolju interakciju s publikom.

Prava je prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima.

Nastup u Opatiji kuca na vratima, a vi se pobrinite za svoje ulaznice koje su već u prodaji. Koncert će biti održan u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky