Opća Opasnost live spotom “Bivše ljubavi” najavljuje Blu-ray i dvostruko CD izdanje
7. kolovoza 2020.
Music Box (9753 Članci)
Podijeli

Opća Opasnost live spotom “Bivše ljubavi” najavljuje Blu-ray i dvostruko CD izdanje

Opća Opasnost predstavlja live spot za pjesmu Bivše ljubavi izvedenu na spektakularnom koncertu održanom u rasprodanom Domu sportova 16. studenog 2019. godine, a snimka koncerta uskoro će naći u prodaji na Blu-rayu i dvostrukom CD-u.

Bivše ljubavi je također pjesma s kojom će nastupiti i na ovogodišnjem dvanaestom izdanju CMC festivala Vodice 2020. koje će se održati 4. i 5. rujna.

Gotovo 4000 fanova uživalo je u trosatnom spektaklu koji je publici pružila ova fantastična rock šestorka. Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg’o sam, Uzalud sunce sja te onih s aktualnog albuma: Kriva si, Da je Bog dao, naslovna Karta do prošlosti i aktualni live singl Bivše ljubavi, podsjetili su zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina. Kako bi svi njihovi fanovi, sadašnji i budući, mogli posvjedočiti o kakvom se spektaklu radilo, Croatia Records će uskoro objaviti snimku koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u.

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavljat će vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo – Opća Opasnost svojoj publici uvijek daje najbolje od sebe jer na kraju, kako sami kažu: „Najbitniji ste vi – naša publika i Opća Opasnost Fan Club.”

Foto: Nikola Knežević