Od 15. lipnja u prodaji preostale ulaznice za Sea Star Festival 2021.
7. lipnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Od 15. lipnja u prodaji preostale ulaznice za Sea Star Festival 2021.

Sea Star je jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, koji je uz nove datume potvrdio nastup svih prethodno objavljenih izvođača.

Tako će u magičnoj umaškoj laguni 28. i 29. svibnja 2021. posjetitelje iz cijelog svijeta dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V! Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su  Tijana T i Insolate, te superjaka techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom. Da će se za Sea Star 2021 tražiti karta više, potvrđuje i ogroman interes za prvi regionalni online festival, Sea Star stream, koji je održan u planiranim datumima festivala za ovu godinu, a koji je pratilo preko pola milijuna ljudi iz cijelog svijeta

Osim svih dosad kupljenih ulaznica za Sea Star 2020., iduće godine vrijediti će i kupljeni paketi u kojima su još i smještaj te prijevoz do Umaga. Preostale neprodane ulaznice ponovo će se naći u prodaji već od ponedjeljka 15. lipnja točno u podne! Interes je veći nego prošle godine što govori da je Sea Star je izrastao u najveći glazbeni događaj turističke predsezone u Hrvatskoj, pa se 28. i 29. svibnja 2021. u umaškoj laguni Stella Maris očekuje publika doslovce iz cijelog svijeta. Najbolja vijest je cijena ulaznice koja na početku ostaje fantastičnih 259 kn što je čak 30% popusta u odnosu na finalni iznos.

Od ponedjeljka 15. lipnja u prodaji će se ponovo naći festivalske i VIP ulaznice te smještaj i prijevoz. Festivalske ulaznice po 259 kn uz 30% uštede te VIP ulaznice po 750 kn moći će se naći na službenim web stranicama Sea Stara.

U prodaji će biti turistički paketi već od 46 Eur, koji osim ulaznice uključuju i smještaj, dostupni putem službene turističke agencije festivala, EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje uključuju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći na službenoj web stranici festivala.

Povrat novca

Kupci kojima novi datumi ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. Proces je pokrenut, a detaljan način traženja povrata po prodajnim mjestima može se pronaći na službenoj web stranici Sea Stara.

Eitan Miskevich