Techno zvijezda Nusha dolazi u Močvaru
20. siječnja 2022.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Techno zvijezda Nusha dolazi u Močvaru

Ove subote, 22. siječnja u zagrebačkoj Močvari nastupa rumunjska techno diva DJ Nusha koja je uključena u techno scenu od 2007. godine.

Tijekom godina eksperimentirala je i usavršavala svoj glazbeni ukus, dijeli pozornice s poznatim techno legendama na najvećim techno festivalima diljem svijeta. Njeni setovi su snažni, energični i stajati na mjestu nije opcija. Nusha stvara svoj vlastiti jedinstveni stil, spajajući minimalističke ritmove s jakim udarcima i dodajući hipnotičke melodije. S vremena na vrijeme daje vlastite vokalne izjave poput, kaosa ili ovisnost! Redovito izdaje za Autektone, FeChrome i Orange Records a trenutno kreće prema sljedećem poglavlju u svojoj dinamičnoj karijeri, stvarajući pozitivan ritam na plesnim podijima diljem svijeta.

Uz Nushu, na partyju će nastupiti i Veztax, koji se na sceni pojavio još 90-ih, kad se pridružio tada raspucanoj slovenskoj rave sceni. U početku je bio partijaner, da bi ubrzo postao promotor i DJ. Dio 90-ih proveo je na amsterdamskoj techno sceni, gdje je, između ostalih projekata, nizozemskoj publici predstavio svoje dugogodišnje prijatelje, a danas velike svjetske umjetnike Umeka i Valentina Kanzyanija. Godine 1996. uzeo je svoje umjetničko ime po jednoj od najpriznatijih marki hardvera u Clublandu i počeo nastupati kao DJ. Desetak godina nakon toga Veztax drži titulu jednog od vodećih techno umjetnika u regiji s nastupima diljem Europe. Cijenjen je kao jedan od sada gotovo izumrlih umjetnika koji radije hodaju svojim putem, a ne slijede stado. Kako čvrsto vjeruje da mora postojati određeni stupanj intimnosti među umjetnicima i publikom, radije priređuje partyje i nastupa u malim i srednjim prostorima, iako je također redovan na velikim događanjima i nisu mu čudni izazovi kao što su zagrijavanje stadionskog koncerta Depeche Modea i Placeba. Osim organiziranja vlastitih zabava, nastavlja podržavati scenu i njezine mlade talente vlastitim nezavisnim izdavačima.

Na binu će se popeti i Yan Sofierce, kojeg možete vidjeti kao resident DJ-a na jednom od najvećih hardtechno festivala, ECO Festivalu. Uživa u povezivanju s masom i zabavljanju ljudi, a trenutno objavljuje svoje pjesme za mnoge hardtechno izdavačke kuće i planira mnoga buduća izdanja. Poznat je i kao 50% Stereo Kriminalza, projekta sa svojim dobrim prijateljem Fabianom Matosom zvanim MC MATOS, gdje kombiniraju visokoenergetske hardtechno beatove s ludim vokalom, fxom i glasovnim loopingom.

Osim njih, svoje DJ vještine pokazat će i Many Ell, DJ Neshoo, DJ Kikica Frikica i DJ Gaby kao i DJ iznenađenja. Party počinje u 18h i traje do 24h, ulaznice su ograničene zbog epidemioloških mjera te se mogu kupiti putem sustava prodaje www.mojekarte.hr i na ulazu u klub Močvara. Cijena ulaznica za događaj iznosi 200 kn a posebna ponuda su VIP ulaznice čija cijena iznosi 700 kuna. Informacije i rezervaciju možete dobiti na enterthevoidbooking@gmail.com (VIP ulaznica uključuje kartu za događaj, piće dobrodošlice te VIP party s neograničenim pićem i hranom).

Foto: Promo