DJ Topa je remiksirao synth-pop senzaciju pocket palma!
12. lipnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

DJ Topa je remiksirao synth-pop senzaciju pocket palma!

Glazbenik, DJ i producent Topa predstavlja novi remix. Riječ je o prvom singlu “godišnji” synthpop benda pocket palma, koji su svojim koncertom u Tvornici kulture dokazali da su nešto novo i svježe na sceni.

Topa je u aranžman dodao brži tempo, te svoj prepoznatljiv groove i time ovaj singl približio plesnim podijima. Remix je produciran u Nu-disco stilu u dvije verzije Topa Radio Remix i Topa Extended Remix. Topa, pravim imenom Mladen Topić, rođen je 1983. godine u Požegi. Od djetinjstva pokazuje veliko zanimanje za glazbu, posebno za udaraljke. Već s jedanaest godina počinje svirati bubnjeve koji su mu zapravo i prvi instrument. Svirao je u raznim bandovima od metala do klasične glazbe, a završava i srednju glazbenu školu za udaraljke.

Mixanje ga počinje zanimati već u osnovnoj školi, a prvi javni nastup kao DJ imao je 2000. godine u kultnom požeškom caffe baru Time (Leonardo). U Timeu postaje resident DJ, gdje stječe publiku na svojim Body movin’ partyjima.  Najdraža publika su mu njegovi prijatelji koji ga prate na svim nastupima i najveća su mu podrška. Stil glazbe u početku je bio techno, a sada uključuje i funky, jackin,swing i tech house.

Tijekom godina snima veći broj svojih promo mixeva koje poklanja publici na svojim nastupima. Krajem 2009. godine počinje se ozbiljnije baviti vlastitom glazbenom produkcijom i autorskim radom, pretežno house glazbom na hrvatskom jeziku. 2010. godine izlazi prvi singl “Ovisan” koji odmah osvaja publiku i top liste radijskih postaja, te pokreće radijsku emisiju ‘Body movin’ na Županijskom radiju Požega.

Također, 2010. postaje član projekta “House meets congas” u kojem uz dj set house glazbe DJ Dominika Cara iz Slavonskog Broda svira konge, timbalese i ostale udaraljke a zajedno nastupaju u najboljim hrvatskim klubovima.