Novi singl pocket palme “ima nema nas” savršeni je soundtrack za ljetno sanjarenje
15. lipnja 2020.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Novi singl pocket palme “ima nema nas” savršeni je soundtrack za ljetno sanjarenje

“Ima nema nas” je sanjiva pjesma koja u isto vrijeme govori i o prekidu i o promišljanju vlastitog postojanja i svega oko nas. Tematika je poprilično mračna, ali odlično sjeda na sladunjavi pop instrumental, a kao i sve dosadašnje pjesme, budi osjećaj nostalgije za nečim nedostižnim ili za nečim što smo izgubili.

“Od samih demo snimki, pjesma nas je asocirala na plavetnilo, pa smo tako odlučili snimiti spot na otoku Krku. Za snimanje spota smo udružili snage s Benjaminom Strikeom, kojemu je ovo ujedno i prvi spot koji je režirao i snimao. Suradnju ćemo zasigurno nastaviti i dalje jer smo jako zadovoljni njegovim radom!“, otkrili su Anja i Luka.

Benjamin Strike otkrio nam je svoju viziju iza ove vizualne poslastice:
Velik dio ovog spota nastao je spontano jer tako to ide s pocket palmom. Imao sam generalnu ideju o tome kako želim da spot izgleda te je finalni produkt ispao puno drugačije, ali i puno bolje nego što sam zamislio. Glazba pocket palme za mene je sinonim za ljeto te mislim da smo kroz ovaj video prenijeli tu generalnu emociju koja izbija, ne samo iz ove pjesme, već iz benda općenito. Ja sam uzbuđen jer je ovo moj prvi izlet u snimanje video materijala, sretan sam što je spot tako lijepo ispao te sam se nakon ovog angažmana odlučio malo više pozabaviti proučavanjem i snimanjem video uradaka.”

Foto: Benjamin Strike