#svježasrijeda:  Jordan Suaste – od improviziranog kućnog studija do Spotify trending ljestvica
24. lipnja 2020.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Jordan Suaste – od improviziranog kućnog studija do Spotify trending ljestvica

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Jordan Suaste. 

Američki pjevač Jordan Suaste tek je objavio dva singla, a njegovo se ime već nalazi na glazbenim ljestvicama.  Nakon što je prije nekoliko tjedana objavio prvi singl „Hookup Culture“, ubrzo je uslijedila i viralna pjesma „Body“, koja je već skupila 7 milijuna streamova i zauzela visoke pozicije na raznim Spotify trending ljestvicama.

Riječ je o pjesmi jednostavnog i upečatljivog aranžmana, u kojoj do izražaja dolazi Jordanov neosporiv vokalni talent popraćen tekstovima bez emocionalnog filtera. Uz Jordana, u kreiranju pjesme sudjelovali su Jaxon Garrick i Jake Ostler, a njihova suradnja započela je putem društvenih mreža nakon što je Jake čuo Jordanovu glazbu. Pjesma „Body“ snimljena je na potpuno DIY način u Jordanovoj sobi, a pjevač je otkrio i da su za potrebe snimanja vokala improvizirali s pokrivačima kako bi spriječili nastanak šumova.

„Želim zahvaliti svima koji u ovom razdoblju podržavaju moj rad, sve se još uvijek doima nestvarnim. Zahvalan sam na svemu, a još sam više uzbuđen zbog onog što slijedi i glazbe na kojoj radim“, napisao je 19-godišnjak na svojem Instagram profilu nakon što je objavio svoj novi singl.

Jordan Suaste odrastao je u Salt Lake Cityju, gradu za kojeg kaže da je imao snažan utjecaj na oblikovanje njegove osobnosti i koji ga je kroz poneku tešku situaciju izgradio kao osobu koja danas svrhu pronalazi u pomaganju drugim ljudima. Glazba ga je zaintrigirala već kao petogodišnjaka, a pjesme koje danas kreira radi s ciljem da drugima otkrije dio sebe.

#svježasrijeda playlista dostupna je za slušanje na linku: https://svjezasrijeda.lnk.to/playlista