Cambi i Neno Belan pjesmom spojili otoke s oceanima ljubavi
26. lipnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Cambi i Neno Belan pjesmom spojili otoke s oceanima ljubavi

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, Cambi se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom.

Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio u izvedbi svoje uspješnice “Oceani ljubavi”.

“Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu “Burratino” 2010. godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavi napisao sam novi tekst pod nazivom “Oceani ljubavi” i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz Cambija s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da “Oceani ljubavi”  postaju već jedan klasik pop glazbe.”  – riječi su Nene Belana.

Ukulele, mandoline i harmonike udružene s osam moćnih vokala Cambija isprepletene su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića snimanoj prošlog tjedna u trogirskom akvatoriju.

Malena dva otočića Čelice postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali Cambija Sandro GerbecJoško TranfićLuka Čulić i Jure Nikolić.

Dobitnica nagrade “Zlatni Studio” za novo kazališno lice i solisti Cambija ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a nadamo se da će i sve vas koji ćete slušati i gledati “Oceane ljubavi”.

Foto: Darija Opačak