Sara Renar u novoj pjesmi slavi ljubav prema glazbi i ljudima, ali govori i o surovosti svijeta
29. lipnja 2020.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Sara Renar u novoj pjesmi slavi ljubav prema glazbi i ljudima, ali govori i o surovosti svijeta

S obzirom kako je ova 2020. godina nenadano svima promijenila planove, kantautorica Sara Renar odlučila je nenadano objaviti novi singl koji prvotno nije trebao niti biti singl, ali je prigodan upravo zbog konteksta ovoga vremena. 

Pjesma “Držali smo se za ruke”, za koju glazbu i tekst potpisuje upravo Sara, slavi ljubav, onu prema ljudima, ali i onu prema glazbi jer nam to jedino preostaje u ovom surovom svijetu. Osim pjevanog djela, pjesma ima i spoken word trenutak, a sve je popraćeno iznimno zanimljivim tekstom koji izravno, čak poput parola govori o surovoj stvarnosti današnjeg svijeta i naših života.
“Svijet kakav poznajemo balansira na rubu ponora i ne preostaje nam nego držati se grčevito onoga za što znamo da je neupitno važno – u mom slučaju je to glazba i dragi ljudi, odnosno ljubav u najširem i najužem smislu riječi.”, rekla je Sara.

Pjesma ima i lyric video koji je radila upravo Sara te je vlastiti rukopis montirala na zamućenoj podlozi snimaka s festivala Tam-Tam. Upravo pod dojmovima tog festivala je pjesma i nastala. Kako ove godine festivala nema ili su krajnje upitni, video broj koji prati pjesmu time dobiva dodatnu nostalgičnu notu.

Sara se vratila svojim rooftop sessionima koje realizira kroz aplikaciju Airbnb. Novi datumi su 17. i 18. srpnja, a cijena ulaznica je 180 kuna po sudioniku (max. 10 sudionika).

Foto: Nikola Knežević