Riječki kantautor Vedran Mičetić predstavio novi singl i spot “Kad sve more prekrije (Poljubi me)”
7. rujna 2020.
Music Box (8097 Članci)
Podijeli

Riječki kantautor Vedran Mičetić predstavio novi singl i spot “Kad sve more prekrije (Poljubi me)”

Pjesma je rađena u suradnji s Oljom Dešićem, a svojom lepezom ritmičnosti jednostavno poziva na ples.

Bubnjeve je svirao Marko Lazarić, gitare Mario Šimunković, Dino Ivelja je odsvirao kontrabas, Olja Dešić i Nataša Tonković su pjevali prateće vokale, a za glazbenu produkciju je zaslužan Olja Dešić. Spot “Kad sve more prekrije (Poljubi me)”  je radio Tvrtko Vidokk Barišić, koji iza sebe ima bogatu karijeru u tom segmentu.
Vedran kaže: “U ovoj pjesmi sam želio potpuno drugu priču od dosadašnjih spotova i na moje ogromno zadovoljstvo to se i desilo. Trebao se snimati davno prije, no korona je učinila svoje i nismo mogli realizirati ideju, ali 29.5.2020 sve smo nadoknadili i krenuli sa snimanjem. Snimali smo nekoliko dana da dobijemo točno ono što smo htjeli. Dugogodišnja prijateljica i plesačica Jasna Žnidarčić je svojim plesnim pokretima uveličala spot, a Mario Šimunković (gitara), Dino Ivelja (kontrabas), Dorian Cuculić (klavijature) i Ivo Heder (bubnjevi) su činili bend. “.

Vedran Mičetić iza sebe ima album „Odsjaj godina“ (2009.), na kojem su aranžmane potpisali Ivan Popeskić i Ivan Pešut, a brojni renomirani glazbenici su sudjelovali u snimanju: Henry Radanović, Tonči Grabušić, Branimir Gazdik, Lela Kaplowitz, Marina Perazić… 2016. godine započinje suradnju s Oljom Dešićem, koja je donijela singlove “Pamtim” i “Piši ponekad” te novi zvuk i novi smjer Vedranovih pjesama. Zaokret koji se dogodio nije slučajan, već prirodan slijed Vedrana i njegovog izričaja, koji savršeno odgovara njegovoj osobnosti, tekstovima i lirici, a krunu suradnje predstavlja novi singl  “Kad sve more prekrije (Poljubi me)”.