David Guetta dugo nije ovako dobro zvučao – zajedno s Mortenom objavio EP “New Rave”
19. srpnja 2020.
Music Box (7927 Članci)
Podijeli

David Guetta dugo nije ovako dobro zvučao – zajedno s Mortenom objavio EP “New Rave”

David Guetta i Morten objavili su EP koji su nazvali “New Rave” i u pitanju je drugačiji zvuk nego onaj na koji smo navikli slušajući Guettu proteklih godina.

Cilj ovog EP-ja je, kako su istaknuli, promijeniti EDM svijet zauvijek. Ovaj uradak dio je future rave projekta ovog dvojca, a kombinacija je techno synthova, dosta žestokih i energičnih puncheva, zanimljivih vokala i down beat bas linija. Na EP-ju se nalaze pjesme “Kill Me Slow”, “Nothing”, “Bombardment” i “Odyssey”.

Njihova prva suradnja bila je na remixu pjesme “Heaven” Aviciija, a ovaj EP je dokaz da mogu izlaziti izvan svojih okvira i transformirati se u jedan novi, future rave zvuk.

“Ovo nije EP s jednom dobrom i tri samo ok pjesme. Imamo četiri zaista, zaista, zaista snažne pjesme”, rekao je David Guetta za EDM.com i dodao kako se mogu ove pjesme vrtjeti u B2B formi i u potpunosti rasturiti plesni podij. Već su inspirirali neke DJ-e i producente poput Nicky Romera koji je u ovom tonu objavio EP “Redefine”. Guetta i Morten se smatraju pionirima ovog žanra i naglašavaju svoju dominaciju u novom žanrovskom standardu.

“Mi smo ti koji su izmislili ovaj zvuk, nema sumnje u to. Nije bilo ovakvog zvuka prije nego što smo ga mi počeli proizvoditi. Za mene je ovo najbolja glazba koju sam čuo. I imamo još puno toga”, rekao je Morten.

Izvor: edm.com