Lisinski pokrenuo svoj radio!
20. srpnja 2020.
Music Box (7912 Članci)
Podijeli

Lisinski pokrenuo svoj radio!

“‘Lisinski na otvorenome’ sada je dostupan i ‘u zatvorenome’! Nakon što smo ovoga proljeća „otvorili“ Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja počinjemo dijeliti s vama ma gdje vi bili.”, rekli su iz Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

“Lisinski na otvorenome” širi se i virtualno. Budite s njima online na stranici www.lisinski.hr. U gornjem desnom uglu na našoj mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova. Prisjetite se i odajte počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika.

“Sa željom da se još više povežemo, pokrenuli smo Radio Lisinski, internetski radio na kojem smo sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku… glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom. Za izvedbe komornih sastava i glasovirske recitale, za vas smo rezervirali večernje termine od 21 sat do 8 ujutro. U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje.”, kažu.

Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji.