Rokambol u novoj pjesmi ugostio glumca Domagoja Jankovića
25. srpnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Rokambol u novoj pjesmi ugostio glumca Domagoja Jankovića

Zagrebački kantautor Rokambol iza kojeg se krije naš proslavljeni glumac Nikša Marinović užurbano stvara novi album radnog naziva “Playlist” sa kojeg polako izbacuje prve singlove.

Nakon singlova “Klackalica”, “Princ Žulijan” i “Gavran” Zagrebački pjesmar “Rokambol” je udružio snage sa jednim od najperspektivnijih glumaca mlađe generacije Domagojem Jankovićem koji je svojim recitalom u prepoznatljivom bas-registru  upotpunio prvu Rokambolovu pjesmu na ikavici, a koja mu i nije strana jer ga korijeni vuku na južno makarsko primorje, di su mu „didovi davno sidro bacili i njega vezali“.

Ovaj duet se predstavlja skladbom “Dite moje” koja pjeva o nesretnoj mladenačkoj ljubavi, a naći će se na idućem Rokambolovom albumu za sada radnog naslova “Playlist”.Trenutno je snimanje u “Funhouse” studiju kod Berka Muratovića u punom jeku, a za kraj ljeta se priprema i pjesma “Otkazano kolo” posvećen Korona Virusu. Do tada slušajte “Dite moje”!

Nakon tihog i prigušenog albuma “Sam” novi Rokambolov album pršti neobuzdanom eklektičnošću kakvog ga pamtimo sa njegovog prvijenca “Zajedno”. Izlazak novog albuma očekuje se u jesen ove godine.