Massimo stiže u Pulu, Makarsku, Dubrovnik i Split
27. srpnja 2020.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Massimo stiže u Pulu, Makarsku, Dubrovnik i Split

Dok njegov najnoviji hit “Mali krug velikih ljudi”  suvereno vlada vrhom svih domaćih to ljestvica Massimo i njegov bend kreću na turneju.

Omiljeni domaći vokal tako će održati četiri koncerta na otvorenom – 1. kolovoza stiže u Kaštel u Puli, 3. kolovoza je u Ljetnom kinu u Makarskoj, 4. kolovoza u kinu Slavica u Dubrovniku te 17. kolovoza u splitskom Sustipanu.
“Iznimno se veselim ovim koncertima jer, jasno vam je, 2020. baš nije bila koncertna godina. Moj bend i ja ne možemo dočekati da opet stanemo na pozornicu i zajedno s publikom unesemo malo glazbe i radosti u naše živote. Teški su trenutci iza nas, a zasigurno i ispred nas, pa nam ovi rijetko moment uživanja u umjetnosti čine iznimno zadovoljstvo.” – izjavio je Massimo uoči polaska na turneju.

Ulaznice za neke koncerte već su gotovo rasprodane, a s obzirom da će se svi nastupi održavati po uputama Stožera i epidemiološkim smjernicama broj mjesta je strogo ograničen.

Bend i svi članovi organizacije koncerata strogo će se pridržavati svih uputa Nacionalnog stožera, pa molimo publiku da učini isto. Sve upute biti će jasno istaknute na ulazu na koncert, pa molimo sve posjetitelje da se maksimalno pridržavaju mjera. Kako se radi o sjedećim koncertima poduzete su sve mjere da nastupi budu sigurni i da publika može maksimalno uživati u muziciranju.

Ulaznice za koncerte možete pronaći online te na dan koncerta na ulazu.

Foto: Bachrach&Krištofić