Exit slavi 2 desetljeća uz Davida Guettu, DJ Snakea, Tygau, Erica Prydza i Borisa Brejcha
29. srpnja 2020.
Music Box (8833 Članci)
Podijeli

Exit slavi 2 desetljeća uz Davida Guettu, DJ Snakea, Tygau, Erica Prydza i Borisa Brejcha

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svetskih zvijezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u skupili čak 33 milijarde pregleda! Listu prvih objavljenih imena predvode najutjecajniji svjetski glazbeni producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmakera DJ Snake, dvostruki lider Billboardove liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvijezda nove generacije i miljenik regionalne publike Boris Brejcha. Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unatrag najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju s kultnim Four Tetom. Na jubilarni EXIT stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Grammy nagrade za životno djelo i živa ikona punka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi.

Ulaznice u prodaji od petka, 31. srpnja!

U petak, 31. srpnja točno u podne, počinje prodaja ulaznica za EXIT festival 2021. godine po cijeni od 450 kn. Aktualna cijena na snazi će ostati najkasnije do subote, 8. kolovoza ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontigent. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti putem službene stranice exitfest.org.

Svi koji ne žele sačuvati ulaznicu za 2021 i ostvariti brojne benefite moći se pokrenuti proces refundacije od 10. kolovoza 2020. godine. Detaljne informacije o tome kako to napraviti bit će objavljene 10. kolovoza na službenim stranicama Exit festivala.

Sačuvaj svoju ulaznicu!

Svi EXIT fanovi koji sačuvaju svoju EXIT 2.0 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, automatski dobivaju šansu osvojiti Lifetime ulaznicu za Exit, passove za pristup pozornici na mts Dance Areni, pretvaranje regularne ulaznice u VIP, EXIT modne pakete i majice, dok će za sve koji je sačuvaju biti omogućeno 20% popusta na EXIT majice i suvenire po osobnom izboru.

Također, svi koji zadrže svoju ulaznicu proći će povoljnije nego u slučaju da je refundiraju, pa se predomisle i ponovo kupe, jer će cijene od 8. kolovoza biti više.