Music Box od sada na svim vodećim streaming servisima na svijetu
1. kolovoza 2020.
Music Box (9744 Članci)
Podijeli

Music Box od sada na svim vodećim streaming servisima na svijetu

Glazbeni portal Music Box uvijek je pratio najnovije trendove, a dolaskom sve većeg broja streaming platformi odlučili smo pokrenuti i vlastite profile ili kanale kako bi mogli dijeliti ljubav prema glazbi s našim čitateljima i na ovaj način.

Music Box profili dostupni su na Spotifyju, Apple Musicu, Deezeru, YouTube Musicu i YouTubeu te smo za početak pokrenuli playlistu MusicBoxHR Weekly na kojoj ćemo svake subote objavljivati glazbu koju je ekipa Music Boxa toga tjedna slušala, odnosno onu koja im je najviše zapela za uho. Bilo da je riječ o domaćoj ili stranoj glazbi, novoj ili staroj glazbi, na ovoj playlisti svake subote nalazit će se ono što je trenutno u slušalicama Music Boxa.

Izbor za prvu playlistu MusicBoxHR Weekly #1 radili su Karlo Rafaneli, Željko Mirković Miki, Filip Bahun, Luana Racan, Željka Šimić, Nikola Knežević, Boris Mihačević, Davor Birt, Ivica Drusany, Linda Jurković i Tomislav Bagić, a playlistu je posložio Nikola Knežević.

Širimo i dijelimo ljubav prema glazbi, slušajmo glazbu i uživajmo u glazbi. Uskoro vas očekuju novosti vezane uz naše streaming profile.

MusicBoxHR Weekly #1 dostupna je OVDJE.