Najavljeno 11. izdanje Bedem festa u Nikšiću!
1. kolovoza 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Najavljeno 11. izdanje Bedem festa u Nikšiću!

“S posebnim osjećajem i jako mnogo uložene energije i truda, poštujući trenutne mjere, imajući u vidu i uvažavajući prije svega zdravlje i ljudske živote onih koji su nas napustili, kao i onih koji su među nama, najavljujemo XI izdanje Bedem festa u nešto drugačijem formatu”, navodi se u priopćenju.

Pozivaju posjetitelje da im se pridruže i u subotu 1. kolovoza posjete njihovu Facebook stranicu i osjete makar i djelić atmosfere. Ovaj put ne želimo obećavati spektakl, već pozvati ljude da odvoje makar i minut od svog vremena koje i inače provode na internetu i društvenim mrežama. Tamo, u tom virtualnom svijetu dočekat će ih topla lica, šireći pozitivnu energiju i nudeći nešto novo i drugačije.

“Zaplovimo svi zajedno u svijet čarobnih nota, melodija iza kojih stoji samo jedno: želja da ne prekidamo tradiciju i vapaj da i mi postojimo”, navode iz organizacije.

Čast da otvori on line Bedem fest imat će diva Marija Božović koja je uvijek bila i ostala svoja i originalna. Osim nje, nastupit će sastav Psihoaktiv Trip, potom Smoke Mardeljano, hrvatski sastav Žen i naravno uvijek dobrodošli Zoster. Internacionalna dimenzija Bedem festa potvrdit će se kroz nastup mađarskog sastava Cloud 9+ i slovačkog DJ-a Jimmyja Peja.

Jedan dio programa posvetit će partnerskim demo festivalima iz regije pa će se predstaviti festival Omladina Subotica, Hrvatski demo rock festival kao i Bunt rok festival.

Samo fair play – poruka je ovogodišnjeg Bedem festa koji počinje u subotu, 1. kolovoza u 19 sati.