“Hoćeš li” – moderna urbana balada talentirane Stefany!
17. rujna 2019.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

“Hoćeš li” – moderna urbana balada talentirane Stefany!

Mlada glazbenica koja vrlo uspješno kombinira stilove i ovoga puta iznjedrila je odličnu interpretaciju u pjesmi “Hoćeš li”. 

Istoimeni singl svojevrsni je nastavak prethodnog hita “Najbolji” u kojemu se Stefany okrenula modernom i urbanijem zvuku koji joj odlično pristaje. Pjesma “Hoćeš li” moderna je middle balada koja govori o situaciji u kojoj se svi zaljubljeni ljudi nađu barem jednom.
“Neka moja interpretacija pjesme bila bi da bez obzira koliko smo sretni ili koliko nam je lijepo s tom osobom, uvijek postoji u nama taj sitni strah hoće li ta osoba ostati s nama u onim danima kad se dogode neke loše stvari ili kad ostarimo i više ne budemo tako blistavi kao u mladosti”, pojasnila je poruku pjesme mlada i prelijepa Stefany.

Pjesmu i ovoga puta potpisuje odličan autorski tim Prajo&Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić. Spot je realiziran zahvaljujući “Sestricama” koje čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Sniman je na raznim lokacijama u Zagrebu i Varaždinu, a ekipa kaže kako im je bilo baš zabavno i zanimljivo!
Stefany je na samom kraju dodala kako se iznimno veseli reakcijama publike na spot i pjesmu, a s obzirom na njezin fantastičan vokal kojim je pokazala snagu, ali i emocije, ne sumnjamo kako će komentari biti itekako pozitivni.

Foto: Mislav Žabarević