Paul van Dyk objavio naslovnu pjesmu nadolazećeg 9. albuma “Guiding Light”
1. kolovoza 2020.
Music Box (9560 Članci)
Podijeli

Paul van Dyk objavio naslovnu pjesmu nadolazećeg 9. albuma “Guiding Light”

Legenda trance glazbe Paul van Dyk sljedećeg mjeseca objavit će 9. studijski album, a sada je otkrio naslovnu pjesmu “Guiding Light”.

Kao i svima drugima tako je i PvD-ju koronavirus pokvario sve planove pa i izlazak albuma, ali obožavatelji progresivnog trancea ipak će odahnuti jer njegov 9. studijski album stiže sljedećeg mjeseca. Zvat će se “Guiding Light”, a upravo je objavljena naslovna pjesma. Album je trebao izaći još u travnju, ali je odgođeno objavljivanje, no kako ne bi razočarao obožavatelja PvD je objavio orkestralni album “Escape Reality” te je iz izolacije održao već niz live nastupa svake nedjelje.

“Guiding Light” je tipična pjesma Paula van Dyka s progresivnim trance beatom i emotivnim ženskim vokalom iza kojeg ovoga puta stoji Sue McLaren. Također ima i prekrasne synthove, lijepe pad elemente i općenito dobru vibru koja nam je potrebna.

“Poruka pjesme je da nam pokaže pravi put i mislim da nema boljeg trenutka od sadašnjeg za slanje ovakve poruke. Singlovi ovog albuma pokazali su svoju snagu do duhovnog uzdignuća”, rekao je Paul van Dyk i dodao kako je vrijeme da glazba pokaže svu svoju snagu.

Za ovaj singl snimljen je i animirani video spot. Izlazak albuma predviđen je za Vandit Records 28. kolovoza. 

Foto: Christoph Koestlin