Jinjer objavili live spot za pjesmu “Pisces” s Wackena 2019.
3. kolovoza 2020.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Jinjer objavili live spot za pjesmu “Pisces” s Wackena 2019.

Dok metal zajednica uživa u premijenom prikazivanju Wacken World Wide CR live streamova u vremenima pandemije koronavirusa, ukrajinski metalci Jinjer slave godišnjicu njihovog nastupa na Wackenu prošle godine.

Kako bi proslavili godinu dana od sjajnog nastupa na Wackenu, Jinjer su objavili live spot za pjesmu “Pisces” koji prati izvedbu ove pjesme na festivalu. “Pisces” je druga pjesma koja je objavljena u live verziji s ovog povijesnog nastupa, a prva je bila “Perennial” koja je već prikupila 3.2 milijuna pregleda na YouTubeu.

Razarajući rifovi, agresivni vokali, snažne melodije i zapanjujući duboki tekstovi sastavnice su novog albuma “Macro”, najnaprednijeg albuma Jinjera do sada, a koji vodi slušatelja na put traume, borbe s moći i pohlepom u kolmbinaciji s progresivnom metal pozadinom.

Metal senzacija Jinjer prošlog prosinca nastupila je i u Zagrebu u rasprodanoj Tvornici kulture i priuštila show kakav se rijetko viđa. Podršku Jinjeru na tom koncertu pružili su The Agonist, Khroma i Space Of Variations.

Foto: Davor Birt