Zbog kiše odgođeni koncerti Josipe Lisac u Šibeniku i Rundeka i Ekipe u Puli
3. kolovoza 2020.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Zbog kiše odgođeni koncerti Josipe Lisac u Šibeniku i Rundeka i Ekipe u Puli

Rasprodani koncert Josipe Lisac koji se trebao održati u utorak 4. 8. na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku pomaknut je zbog izuzetno loše vremenske prognoze na petak, 7. kolovoza.

Sve ulaznice kupljene za koncert 4. kolovoza vrijede naravno i za novi termin. Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, ulaznice može vratiti na prodajnom mjestu gdje su kupljene u terminu od danas u 11:00 do najkasnije četvrtka 6. kolovoza u 11:00.

S obzirom da je koncert odavno rasprodan sve količine vraćenih ulaznica odmah će, kako se refundiraju, postati ponovo dostupne u online sustavima prodaje.

Zbog najave lošeg vremena pomaknut je i koncert Rundeka i Ekipe na Kaštelu u Puli za petak 7. kolovoza u 21h. Sve ulaznice kupljene za koncert 4.8. vrijede naravno i za novi termin. Ukoliko nekome novi termin ne odgovara, sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko online sustava potrebno je zatražiti isključivo tamo gdje su kupljenje najkasnije do kraja četvrtka, 6.8. Ulaznice se i dalje mogu kupiti online i u fizičkoj prodaji do četvrtka. Na dan koncerta ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 120 kn ukoliko ih ostane.

Foto: Mare Milin