Strastven, dirljiv i agresivan novi spot grupe Cold Snap
6. kolovoza 2020.
Music Box (9147 Članci)
Podijeli

Strastven, dirljiv i agresivan novi spot grupe Cold Snap

Jedan od najvećih svjetskih metal portala napisao je za Cold Snap: “They make better videos than most anyone anywhere” – MetalSucks.net

Reakcije na novi spot stižu iz cijelog svijeta, a uskoro će Cold Snap objaviti i video reakcije glazbenika, producenata i fanova koji su oduševljeni novim video spotom i pjesmama Cold Snapa.

Najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap objavio je dvostruki spot  za singlove “Black Diamond” i “Serenity”. Kako su oba singla dio iste priče objedinjeni su u jedan kratki film.

“Pišemo pjesme kako bismo izbacili iz sebe agresiju, nezadovoljstvo, nepravdu i bol koju svi ponekad osjećamo, a video spotove radimo kako bi svaka naša priča u pjesmi dobila i vizualni prikaz s puno metafora i snažnom porukom.” – poručuju iz Cold Snapa.

“Black Diamond” i “Serenity” pričaju o emotivnom neuspjehu, posljedicama vlastite sebičnosti i nametnutnoj mržnji prema onima koje volimo. Ovaj dvostruki spot prikazuje agresivnu (pa i animalnu) ljubav između glumaca Jana Kerekeša i Iskre Jirsak. Ostali članovi benda su promatrači koji prvo upozoravaju na destruktivnost agresivnog odnosa, ali se naposljetku prepuštaju njegovom trovanju. Iako je kroz spot svaka iduća scena mračnija od prethodne, kulminacija priče je “čišćenje” –  povraćanje prljavštine i otrova koji su se skupili u nama. Kraj spota je spokoj, način pomirenja isključivo samih sa sobom.

U dva dana snimanja spota snimljeno je više od 6 sati materijala od kojih su odabrani najbolji kadrovi za ovaj “kratki igrani film”.

“Ako se u ljubavi razbijete poput crnog dijamanta, nađite svoj spokoj.” – Cold Snap