Live Nation najavio povratak velikih koncerata u Njemačkoj
7. kolovoza 2020.
Music Box (11023 Članci)
Podijeli

Live Nation najavio povratak velikih koncerata u Njemačkoj

Najveći svjetski koncertni promotor Live Nation najavio je povratak velikih koncerata u Njemačkoj.

Bryan Adams, Sarah Connor, Rea Garvey, The BossHoss, Michael Mittermeier i Joris nastupit će u Düsseldorfu što će biti prvi veliki koncertni događaj u Njemačkoj. Ovaj stadionski koncert održat će se 4. rujna nakon 5 mjeseci lockdowna u Njemačkoj, a gledat će ih ukupno 12 tisuća ljudi.

“Obožavatelji, glazbenici i cijela ekipa, kao i glazbena industrija, nestrpljivo su čekali ovaj trenutak”, pojasnio je glavni i odgovorni za Live Nation Germany, Marek Lieberberg.

“Otvaramo vrata za povratak koncerata što će nam omogućiti da nastavimo s održavanjem koncerata nakon nepredvidivog prekida. Znamo da su obožavatelji entuzijastični prilikom novih koncertnih iskustava i uzbuđeni smo što ćemo im dati tu priliku.”, rekao je.

Naravno, sve će se održavati uz maksimalne higijenske mjere, a obožavatelji će morati registrirati svoje kontakte prilikom kupovine ulaznica i prihvatiti određene uvjete za ovaj sjedeći koncert. Svi će morati nositi masjke, a sjedala će biti dovoljno odvojena jedna od drugih. Druge mjere uključivat će velike prostore za čekanje ispred stadiona te ograđene ulaze i izlaze, a bit će zabranjen alkohol, dok će biti obvezna dezinfekcija.