Sabaton objavio videospot za novi singl “The Attack of the Dead Men”
7. kolovoza 2020.
Music Box (7278 Članci)
Podijeli

Sabaton objavio videospot za novi singl “The Attack of the Dead Men”

Sabaton nastavljaju s promoviranjem svojeg aktualnog albuma “The Great War” i predstavljaju videospot za novi singl “The Attack of the Dead Men”.

“U ovom videospotu članovi Sabatona nose vojne maske dok izvode pjesmu na zadnjoj europskoj turneji. Nismo mogli ni zamisliti tada da će danas veći dio populacije nositi maske svakoga dana zahvaljujući ovom jebenom virusu koji je paralizirao našu voljenu metal zajednicu. Nedostaje nam ovo, nedostajete nam vi…niti jedan live stream ne može zamijeniti osjećaj kada si na metal koncertu ispred publike”, rekao je Pär Sundström iz švedskoj metal benda Sabaton.

“Pjesma tumači priču o utvrdi Osowiec i borbi tijekom 1. Svjetskog rata kada su njemačke snage koristile plin protiv ruske obrambene vojske koja nije imala nikakvu zaštitu od plina te je morala mokru odjeću stavljati preko lica. Nije se očekivalo da će preživjeti i zato je njihov protunapad bio iznenađujuć i uspješan. Umotani u krvavu odjeću i iskašljujući krv, naplatili su sve što im se dogodilo i tako je nastala legenda o napadu mrtvog čovjeka.”, pojašnjavaju iz benda.

Foto: Cobra Agency