Jessie Ware otkrila spot za naslovnu pjesmu albuma “What’s Your Pleasure?”
11. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Jessie Ware otkrila spot za naslovnu pjesmu albuma “What’s Your Pleasure?”

Četvrti po redu studijski album britanske glazbenice Jessie Ware svakako je jedno od vodećih studijskih izdanja ove godine – album donosi osvježavajući spoj pop i disco žanrova te je ubrzo po objavi osvojio i fanove i kritiku diljem svijeta. Kao novi singl s pratećim videospotom ovih je dana predstavljena naslovna pjesma „What’s Your Pleasure?“

Album „What’s Your Pleasure?“ odiše energijom disco-diva te priziva atmosferu plesnih podija noćnih klubova. „Presretna sam što vam mogu predstaviti ovaj novi svijet fantazije, senzualnosti i zavodljivosti. Vjerujem da sam konačno sazrela kao glazbenica i zbog toga se osjećam prokleto dobro“, riječi su koje je Jessie Ware napisala prilikom predstavljanja novog albuma na svojim društvenim mrežama.

Nakon „Ooh La La“, „Spotlight“ i „Save A Kiss” kao novi singl s albuma predstavljena je naslovna pjesma „What’s Your Pleasure“, zajedno s pratećim videospotom za koji je zaslužna redateljica Vicky Lawton.

Novi album Jessie Ware je objavila 26. lipnja, a sniman je u periodu od 2018. do 2020. godine. U njegovom stvaranju sudjelovao je čitav niz interesantnih glazbenika i kreatora; od autorsko-glazbenih imena kao što su Kindness, Danny Parker, Shungudzo Kuyimba Clarence Coffee Jr. do producenata/DJ-eva kao što su Benji B, Midland, Morgan Geist (Storm Queen), Matthew Tavares, Joseph Mount (Metronomy) i James Ford. Ubrzo po objavi izdanje je dosegnulo je #3 UK Albums Top 100, što joj je najviša albumska pozicija do sada na navedenoj listi.

S novim albumom miljenica i hrvatske publike svakako se postavila kao jedna od vodećih britanskih glazbenica današnjice, a osim svojom glazbom publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Nedavno su objavljeni datumi koncerata turneje koja će se održati sljedeće godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sve ulaznice su rasprodane u 48 sati, zbog čega je najavljen dodatan nastup u Londonu.

Foto: Promo