Dua Lipa objavila remiks pjesme “Levitating” i ugostila Madonnu i Missy Elliott
13. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Dua Lipa objavila remiks pjesme “Levitating” i ugostila Madonnu i Missy Elliott

Dua Lipa je objavila službeni remiks pjesme “Levitating” koja se nalazi na njezinom novom albumu “Future Nostalgia”, a remiks će se naći na remiks albumu “Club Future Nostalgia”.

Broj 1 album “Future Nostalgia” dobit će svoje remiks izdanje, a izlazak je pomaknut na 28. kolovoza iz razloga što se za svaku pjesmu radi animirani video pa je za sve potrebno malo više vremena.

“Nije pretjerano reći da je novi izgled Duine pjesme s Madonnom i Missy Elliott bio moj san. To je fraza koja se pretjerano koristi, ali u ovom slučaju je apsolutno doslovna. Puno sam razmišljala o tome što bi značilo ući u „Duaverse“ i napraviti plesni klasik na koji bismo se obje jednako ponosile. Htjela sam da ovo izdrži test vremena i otkloni stvari koje volim u underground elektroničkoj glazbi i savršenoj pop glazbi. Bilo mi je čudno raditi potpuno sama i u potpunoj tajnosti na nečemu što je bilo posebno i konačno javno iskustvo u mom životu. Mislim da mi je boravak u svijetu u kojem nije bilo klubova omogućio stvaranje pjesme za plesni podij koji je živio samo u mojoj glavi. Biti dio ovoga nije samo čast, već i najbolji lijek za stopala koja su se zaglavila kod kuće. Nadam se da će podići raspoloženje svima onima koji čuju pjesmu, onoliko koliko je podigla moje. Zaista letim”, rekla je američka producentica i DJ-ica The Blessed Madonna koja je radila na remiksu, ali i albumu.

Remiks album sadrži mnoge od glazbenih junaka i junakinja Dua Lipe, uključujući i uistinu ikoničnu Missy Elliott na „Levitating“.

“Zaista sam zahvalna što me je Dua zamolila da budem dio ove ploče jer sam obožavateljica njenog rada i volim ozračje osamdesetih koje daje njezina glazba. Kad je njen tim poslao pjesmu komentirala sam nešto tipa “ooooh, this is fire!” i odmah sam snimila svoj stih. Čula je to i zavoljela i evo nas!“, rekla je Missy Elliott.

“Club Future Nostalgia” je zvjezdana kolekcija potpuno novih remikseva i obilježava je nevjerojatan popis superzvijezda, underground junaka i nekih od najboljih svjetskih plesnih glazbenih talenata. Album je inicirala, a također i posložila u kontinuirani mixtape format The Blessed Madonna, pravog imena Marea Stamper. Rođena je u Kentuckyju, u Chicagu, a sada je DJ-ica i producentica sa sjedištem u Londonu i postala je jedno od najslavnijih imena u svjetskoj klupskoj kulturi. “Club Future Nostalgia” eklektična je i euforična mješavina prošlosti i sadašnjosti, to je slavlje glazbenih svjetova koji se okupljaju, s tim da se house 90-ih besprijekorno spaja s najboljim popom i remikserima iz 2020. godine, dodatkom soula 80-ih i dodatnim glazbenim draguljima u jedan jedinstveni oblik. Na albumu se nalazi i remiks Marka Ronsona za pjesmu “Physical”, a na kojem je Dua Lipa ugostila Gwen Stefani. Gwen se pridružila Dua Lipi koja je bila gost domaćin uživo kod Jimmyja Kimmela.