Tate Romanova novom pjesmom učvrstili mjesto među predvodnicima nove generacije glazbenika
17. kolovoza 2020.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Tate Romanova novom pjesmom učvrstili mjesto među predvodnicima nove generacije glazbenika

“U bojama” nova je pjesma splitskog, kako oni kažu, drive pop benda Tate Romanvoa iako kod njih žanr zapravo nije nešto čega se striktno drže.

Upravo zato su jedinstveni i ističu se u masi već isprobanih glazbenih smjerova te se bez dileme može reći kako je riječ o bendu koji može biti predvodnik neke potpuno nove generacije glazbenika, takoreći urbanih. I ovu pjesmu je radio tim koji se nikako ne treba mijenjati, Ante Jerončić i Šime Barbarić, a pod producentskom palicom Ivana Božanića.

Videospot sniman je na otoku Hvaru, a režiju, montažu i specijalne efekte u spotu radio je Milan Latković iz Kreativne agencije. U fokusu spota je pjevačica Sara Andrić čiji vokal, mora se priznati, jako lijepo pliva i u nježnim linijama, ali i u onim snažnim gdje raspon odlazi u širinu. Tu su i klavijature Zdeslava Klarića koji se svojim na prvu ruku jednostavnim tonovima, ali u konačnici interpretiranim na jedan specifičan način, također posebno ističe. Pjesma od početka do kraja predstavlja nam se u sve snažnijem aranžmanu gdje se u konačnici svi ovi sjajni elementi stapaju i uz back vokale čine pravu simfoniju zvuka.

Tate Romanova iza sebe imaju niz sjajnih singlova, krenuli su s koncertima i reakcije su odlične, a uskoro ih očekuje i debitantski studijski album koji će objaviti za Croatia Records. 18. kolovoza nastupaju u A3 u Kninu, 25. rujna u Black Dog Pubu u Mostaru, a dan kasnije u Rockatanskom u Makarskoj.