Njemački producent i hitmejker Felix Jaehn za kraj ljeta vraća se novim dinamičnim singlom
26. kolovoza 2020.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Njemački producent i hitmejker Felix Jaehn za kraj ljeta vraća se novim dinamičnim singlom

Popularni njemački producent i hitmaker Felix Jaehn pred kraj se ljeta vraća s još jednim dinamičnim singlom. Ovog je puta riječ o pjesmi „No Therapy“, u čijem su nastajanju sudjelovali pjevači Nea i Bryn Christopher.

„Pisanje ove pjesme bilo je odlično iskustvo, Nea, Bryn i ja smo se neopisivo zabavljali u studiju! Nakon mojeg povratka s pauze, koja je završila u veljači, osjećao sam se ponovno rođenim i u meni se javila želja za pisanjem sretnih pjesama. Posljednjih sam godina proveo puno vremena radeći na sebi i spoznao sam da nam je ponekad potreban trenutak koji možemo podijeliti s prijateljima i ljudima koje volimo“, komentirao je Felix.

Nea i Bryn s Felixom su na pjesmi radili u njegovom domu u Njemačkoj, nedugo nakon što su surađivali na globalno prepoznatom remiksu singla „Some Say“. Ohrabreni uspjehom remiksa, trio je pjesmi „No Therapy“ dao sličnu energiju. Uz deep house elemente, prožeta je i ohrabrujućim tekstom i bogatim vokalima.

Felix Jaehn najmlađi je njemački glazbenik kojem je uspjelo ostvariti dvostruku dijamantnu nakladu. To je priznanje ostvario zahvaljujući hitu „Ain’t Nobody (Loves Me Better) te remiksu pjesme „Cheerleader“ koju izvodi Omi. Dodatnu potvrdu njegove popularnosti potvrđuje i mjesečni broj Felixovih slušatelja na Spotifyju – više od 22 milijuna.

Foto: Victor Schanz