“Vrisak” se vraća na veliko kino platno, a s njim i Courtney Cox i David Arquette!
29. kolovoza 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Vrisak” se vraća na veliko kino platno, a s njim i Courtney Cox i David Arquette!

Kada bismo izdvajali najreprezentativnije horor filmove devedesetih godina nekako bi došli i do filma “Vrisak” kultnog redatelja horor filmova Wesa Cravena, koji stoji i iza filmova “Strah u Ulici brijestova”, “Brda imaju oči”, ali i još tri nastavka filma “Vrisak”.

Mladež 90-ih vjerojatno će biti zainteresirana za vijest kako se “Vrisak” vraća na velika kino platna, no nažalost bez Wesa Cravena, ali uz jednu od glavnih glumica Courtney Cox. Produkcija je na društvenim mrežama potvrdila da će film stići u kina 14. siječnja 2022. godine, a režirat će ga Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett koji su već zajedno radili na filmu “Spremni ili ne”.

Što se tiče Courtney Cox, glumit će, naravno, novinarku Gale Weathers, a ono što će biti još lijepo jest i povratak Davida Arquetta u ulozi policajca Dwighta Rileya. Od ostalih članova glumačke ekipe izdvajamo Melissu Barreru i Jennu Ortegu, a Neve Campbell koja je nosila glavnu ulogu Sidney Prescott još treba potvrditi vraća li se ili ne u ovu popularnu franšizu.

Foto: Promo